Over mij

perm_identity Rianne Mellema location_on Groningen, NLD
mail hoi@rieannuh.nl camera Sony A7 III

28 jaar oud, 10 jaar samen met mijn vriend, woonachtig in de stad. Naast fotografie actief als Verpleegkundige in het UMCG.

In 2014 ben ik van een klein dorp in oost Groningen verhuisd naar de stad voor mijn studie en sindsdien is mijn liefde voor de stad en fotografie ontstaan.

Ik heb twee verschillende kanten, ik kan erg druk zijn maar zodra ik mijn camera pak, ben ik in mijn element en kan ik twee uur lang op één plek blijven staan om de perfecte foto te maken. Van fotograferen word ik rustig.

Vanaf 2014 begonnen met mijn mobieltje de stad en ommeland vast te leggen en rond 2017 de overstap gemaakt naar een camera. Ik heb mijzelf alles aangeleerd -op een basiscursus na- en ben op de dag van vandaag nog blij dat ik de keuze heb gemaakt om mijn mobieltje alleen nog maar te gebruiken waarvoor hij is bedoeld.

In de loop der jaren heb ik mijn eigen fotografie stijl ontwikkeld in landschap fotografie en ben ik vereerd dat mijn foto’s met regelmaat wordt gedeeld door verschillende grote media dan wel bedrijven. Ook heeft een foto van mij op de voorkant van een magazine gestaan en is mijn foto regelmatig als reclame op TV te zien zijn geweest.

Mijn landschapsfoto’s zijn binnenkort te koop als afdruk, dit is momenteel nog in ontwikkeling.

Sinds 2021 ben ik ook in te huren als fotograaf voor bruiloften of fotoshoots. Neem vooral een kijkje in mijn portfolio om te kijken of mijn stijl jou aanspreekt.

Bekend van

Zoom.NL NOS De Telegraaf RTV Noord Dagblad van het Noorden (DvhN) OOG TV Rijksuniversiteit Groningen (RUG) Marketing Groningen